BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Iii

Instagram

Da li ste spremni za jedinstveno iskustvo?

VALAMAR METEOR 4* MAKARSKA (maj/jun) od 80 KM

Opis

cijene po danu i osobi, usluga polupansion

 

 

PERIOD/ TIP SOBE Superior, balkon bočni pogled more Superior, terasa, pogled more
29.04 – 20.05. 80 KM 92 KM
21.05 – 11.06. 105 KM 119 KM
12.06 – 02.07. 126 KM 143 KM

 

 

Popusti za djecu: do 2 gratis, od 2 do 12.g. na pomoćnom ležaju 50% uz dvije odrasle osobe. Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 20% popusta. Popusti za djecu od 21.5 – 02.07. po akciji., djeca do 5 godina (max. dvoje djece spavaju sa roditeljima) su gratis, dijete od 5 do 15.g. sa dvoje odraslih u sobi je 50% popusta. Ostali popusti/doplate na upit. Minimalan boravak 3 noćenja. Doplate: boravišna taksa 4,00 KM po danu i osobi (odrasli).

Usluga polupansion: korištenje bazena I fitness centra, bezalkoholne napitke iz šankomata uz obroke, parking I ranu prijavu I odjavu. Za kraće boravke od 3 noćenja doplata je 12,00 KM po danu i osobi (važi za period do 20.5.).

Hotel se nalazi  neposredno na plaži ujedno je blizu strogom centra Makarske.

Napomena: za goste kojima je potreban BAT brzi antigenski test kao jedan od uslova za prelazak granice sa Hrvatskom obezbjeđen je besplatan test za boravke od min. tri noćenja I duže.

 

 

Posebna napomena vezana za COVID 19:

Za ovo putovanje važe sve preporuke u vezi sa COVID–19. Do datuma polaska na putovanje moguće su promjene uslova putovanja u skladu sa preporukama nadležnih institucija u BiH inostranstvu odnosno tranzitnih teritorija i zemlje u kojoj se nalazi konačna destinacija iz programa putovanja. U slučaju da propisi vezani uz pandemiju ne dozvoljavaju da se putovanje nesmetano realizuje agencija zadržava pravo promjene termina realizacije putovanja ili da otkaže aranžman pod dejstvom više sile. U aranžman nije uključeno putničko zdravstveno osiguranje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “VALAMAR METEOR 4* MAKARSKA (maj/jun) od 80 KM”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You don't have permission to register