BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Iii

Instagram

Da li ste spremni za jedinstveno iskustvo?

PALAC 3* BAŠKA VODA (maj/juni) od 40 KM

Kategorije: ,

Opis

SUPER PONUDA PROLJEĆE U BASKOJ VODI

Sobe & apartmani PALAC  ***  BAŠKA VODA

 

CIJENE PO OSOBI / PO DANU/ USLUGA (NOĆENJE SA DORUČKOM)

period 14.05 – 19.6.2021.
Sobe i apartmani 40,00 KM

Popusti ZA DJECU za sobe, apartmane studio i 2+1 na uslugu noćenje sa doručkom:

Dijete do  7.g. gratis,  a od 7 do 12.g. 50% popusta sa dvije odrasle osobe. Popusti ZA DJECU za apartmane 2+2 na uslugu noćenje sa doručkom: Prvo dijete  do 7.g. gratis, drugo dijete od 3 do 12.g. 50% popusta

Ostali popusti/doplate: Treća odrasla osoba 10% popusta na trećem ležaju, doplata 1/1 soba (korištenje dvokrevetne sobe za jednu osobu ) 70%. Ostali popusti I doplate na upit. Doplata za večeru (polupansion) 20,00 KM za odrasle (djeca od 7 do 12.g. plaćaju 10 KM večeru).Restoran i sobe su renovirani u 2018.g. Smještaj: Objekt se nalazi direktno na rivi (plaža na cca 100m). Ishrana: doručak i večera (uz doplatu). Sve sobe i apartmani su sa twc, wi-fi, sat-tv, klima. Dječiji krevetac  -gratis.  Parking obezbjeđen i besplatan.Doplata: boravišna taksa 3,00 KM po danu po osobi (odrasli).

Napomena: za goste (odrasli sa puno plativim aranžmanom) kojima je potreban BAT brzi antigenski test kao jedan od uslova za prelazak granice, nudimo posebne pogodnosti i asistenciju,kako slijedi:

Za boravke do 2 noćenja, sufinanciramo isti ( 25%) I gost plaća 30,00 KM po osobi.

Za boravke od 3 I 4 noćenja, sufinacirano isti (50%) I gost plaća 20,00 KM po osobi.

Za boravke od 5 i više noćenja, sufinanciramo isti (100%) I gratis je.

( djeca plaćaju 30 KM za kategoriju djece za koju je potreban brzi antigenski BAT pri prelasku granice, a koja imaju gratis uslugu noćenje sa doručkom, ostale kategorije djece koja imaju popuste na smjestaj placaju 20 KM).

 

Posebna napomena vezana za COVID 19:

Za ovo putovanje važe sve preporuke u vezi sa COVID–19. Do datuma polaska na putovanje moguće su promjene uslova putovanja u skladu sa preporukama nadležnih institucija u BiH i inostranstvu odnosno tranzitnih teritorija i države u kojoj se nalazi destinacija za boravak iz programa putovanja. U slučaju da propisi vezani uz pandemiju ne dozvoljavaju da se putovanje nesmetano realizuje agencija zadržava pravo promjene termina realizacije putovanja ili da otkaže aranžman pod dejstvom više sile. U aranžman nije uključeno putničko zdravstveno osiguranje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “PALAC 3* BAŠKA VODA (maj/juni) od 40 KM”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You don't have permission to register