BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Iii

Instagram

Da li ste spremni za jedinstveno iskustvo?

Hotel HVAR 3* JELSA (septembar/oktobar) od 74 KM

Kategorija:

Opis

Usluga all inclusive, cijene po danu i po osobi

(gratis antigenski test za odrasle osobe na 7dnevne aranzmane- za krace boravke na upit !)

 

 

PERIOD/ TIP SOBE park strana sa balkonom morska strana sa balkonom
25.09 – 09.10. 74 KM 79 KM
18.09 – 24.09. 81 KM 86 KM
04.09 – 17.09. 95 KM 100 KM
21.08 – 03.09. 121 KM 127 KM

Popusti: Dvoje djece do 12.g. gratis, prvo dijete na trećem ležaju, a drugo u krevetu sa roditeljima. Treća odrasla na pom. ležaju 10% popust.  Ostale kombinacije doplata/popusta na upit. Ishrana na bazi all inclusive. Sve sobe imaju balkon/terasu, twc, sat tv, doplata za klimu 15 KM na UPIT po danu po sobi, (sobe morska strana) Plaža pjeskovita na 100 m. Rezervacije nisu uslovljene smjenama.  Doplate: boravišna taksa 4,00 KM po danu po osobi (odrasli).

Min. boravak je tri noćenja u van sezonskom periodu, a 4 I 5 noćenja u sezoni.

Za boravke od 7 noćenja I više u aranžman je uključen brzi antigenski BAT test ( ponuda je  u skladu sa pravilima prelaska granice sa Hrvatskom, te je podložna promjenama i iziskuje provjere prije korištenja aranžmana).

Usluga all Inclusive uključeno je: Doručak, ručak i večera u hotelskom buffet restoranu, domaća alkoholna i bezalkoholna pica u baru na bazenu (vino, pivo, voda, sokovi, kafa i čaj), besplatni sportski sadržaji, korištenje ležaljki i suncobrana na bazenu (prema raspoloživosti), animacioni program, parking i wi fi.

 

Posebna napomena vezana za COVID 19:

Za ovo putovanje važe sve preporuke u vezi sa COVID–19. Do datuma polaska na putovanje moguće su promjene uslova putovanja u skladu sa preporukama nadležnih institucija u BiH i inostranstvu odnosno tranzitnih teritorija i države u kojoj se nalazi destinacija za boravak iz programa putovanja. U slučaju da propisi vezani uz pandemiju ne dozvoljavaju da se putovanje nesmetano realizuje agencija zadržava pravo promjene termina realizacije putovanja ili da otkaže aranžman pod dejstvom više sile. U aranžman nije uključeno putničko zdravstveno osiguranje.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Hotel HVAR 3* JELSA (septembar/oktobar) od 74 KM”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You don't have permission to register