BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Iii

Instagram

Da li ste spremni za jedinstveno iskustvo?

Hotel EPIDAURUS 3+ CAVTAT (jul/septembar) od 180 KM

Kategorija:

Opis

Usluga all inclusive, cijene po danu i po osobi

(gratis antigenski test za odrasle osobe)

Smjena subotom,  minimum boravak 7 noćenja

PERIOD/ TIP SOBE Soba standard bez balkona Soba sa balkonom pogled more
     
     
01.07 – 31.08. 210 KM 240 KM
01.09 – 30.09. 180 KM 210 KM

 

Popusti: Djeca do 14,99.g. gratis (sobe 2+1 I 2+2).  Ostale kombinacije popusta na upit. Privatna plaža u neposrednoj blizini hotela.  Smjene subotom sa minimum boravkom od 7 noćenja (ostalim danima smjene na upit za duže boravke od 7 noćenja). Doplate: boravišna taksa 4,00 KM po danu i osobi (odrasli).

Za boravke od 7 noćenja I više u aranžman je uključen besplatan PCR za odrasle ili brzi antigenski BAT test ( djeca sa gratis uslugom boravka, plaćaju 30 KM za kategoriju djece za koju je potreban PCR test ili brzi antigenski BAT pri prelasku granice, a koja imaju gratis smještaj). Za kraće boravke cijena PCR testa ili antigenskog BAT testa na UPIT ! ( ponuda je važeća na dan objave, u skladu sa pravilima prelaska granice sa Hrvatskom, te je podložna promjenama i iziskuje provjerere prije korištenja aranžmana).

Usluga all Inclusive uključeno je: Doručak, ručak i večera u hotelskim buffet restoranima, domaća alkoholna i bezalkoholna pića  (vino, pivo, voda, sokovi, kafa i čaj), besplatni sportski sadržaji, korištenje ležaljki i suncobrana na bazenima I plaži bez naknade (prema raspoloživosti), Animacioni program za djecu i odrasle, parking i wi fi.

Od 2017.g. Remisens hotel Epidaurus gostima nudi sadržaje i usluge visokih standard koje garantira pripadnost Remisens Hotels brendu. Potpuno je preuređeno 312 soba i kupaonica, lobby, prostor recepcija, hotelski restoran i okolina hotela. 

 

Posebna napomena vezana za COVID 19:

Za ovo putovanje važe sve preporuke u vezi sa COVID–19. Do datuma polaska na putovanje moguće su promjene uslova putovanja u skladu sa preporukama nadležnih institucija u BiH i inostranstvu odnosno tranzitnih teritorija i države u kojoj se nalazi destinacija za boravak iz programa putovanja. U slučaju da propisi vezani uz pandemiju ne dozvoljavaju da se putovanje nesmetano realizuje agencija zadržava pravo promjene termina realizacije putovanja ili da otkaže aranžman pod dejstvom više sile. U aranžman nije uključeno putničko zdravstveno osiguranje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Hotel EPIDAURUS 3+ CAVTAT (jul/septembar) od 180 KM”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You don't have permission to register