BonVoyage

Lorem ipsum dolor sit amet, eu eos veniam albucius, ius dolor virtute et. Iii

Instagram

Da li ste spremni za jedinstveno iskustvo?

ANTALIJA LJETO 2021

Opis

Poštovani,

Jedna od atraktivnijih rivijera za ljeto 2021.g. koju toplu preporučujemo je Antalijska rivijera u Turskoj. Preko 20 godina rada nas svrstava u one koji vrlo dobro poznajemo najljepša turistička mjesta od Kemera do Alanje sa raznovrsnom ponudom niza hotela od 3 do 5 zvjezdica. Aranžmani sa boravcima od 7 i više noćenja startaju od 28.5.2021. sa direktnim letovima iz Sarajeva. Koncepti boravka u većini hotela su na bazi “all inclusive” što daje posebnu notu u cjelokupnom istinskom odmoru.

Posebna spremnost Antalijske rivijere se ogleda i kroz “tourism safe” program u skladu sa zdravstveno-epidemiološkim mjerama koje garantuju siguran boravak od Covid -19.

Za boravke na Antalijskoj rivijeri je potrebno imati validan pasoš sa trajenjem od najmanje 150 dana od dana povratka u BiH. U slučaju da tokom sezone bude potrebno PCR testiranje naša agencija će asistirati i obezbjediti isto po posebnim uvjetima.

S obzirom da imamo pristup ponudama od više stotina hotela, sve informacije možete dobiti na naše kontakte putem maila, društvenih mreža ili telefonom.

Klikom na LINK je informativni cjenovnik jednog malog dijela ponude hotela na Antalijskoj rivjeri za ljeto 2021 (s obzirom na mogućnost promjene cijena molimo da nas direktno kontaktirate).

Srdačan pozdrav,

Santours team

 

 

Posebna napomena vezana za COVID 19:

Za ovo putovanje važe sve preporuke u vezi sa COVID–19. Do datuma polaska na putovanje moguće su promjene uslova putovanja u skladu sa preporukama nadležnih institucija u BiH inostranstvu odnosno tranzitnih teritorija i zemlje u kojoj se nalazi konačna destinacija iz programa putovanja. U slučaju da propisi vezani uz pandemiju ne dozvoljavaju da se putovanje nesmetano realizuje agencija zadržava pravo promjene termina realizacije putovanja ili da otkaže aranžman pod dejstvom više sile. U aranžman je uključeno osnovno putničko zdravstveno osiguranje.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ANTALIJA LJETO 2021”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You don't have permission to register